Baggrund

Her kan du læse mere om hvad jeg er for en størrelse
Grafisk Design ved

Søren Moe

Gennem de sidste 13 år har jeg løst en bred vifte af forskelligartede opgaver. Uanset for hvem og med hvad jeg har arbejdet, har jeg altid søgt de kreative helhedsskabende løsninger for det værdiskabende design. Min tilgang er usnobbet og ligefrem. Med stor respekt for kundens behov og ønsker, hjælper jeg gerne med at vejlede, prioritere indsats, og sætte en retning for, hvordan vi kan styrke kunders identitet, salg eller branded som helhed. Jeg kan være en langsigtet sparrings- eller samarbejdspartner, men løser også gerne akutte eller enkeltstående opgaver.  Kort sagt min ambition er at hjælpe mine kunder bedst muligt med at nå i mål med deres mål.

Lidt facts om mig

I alt beskedenhed

Hvem er jeg

Med 14 års erfaring som grafisk designer en livslang passion for design, ide-udvikling og branding, føler jeg mig godt klædt på til at blive udfordret.

Mine Kompetencer

Som designer har jeg løst næsten alle typer opgaver. Jeg brænder for at arbejde i rummet mellem strategi, grafisk design og illustration. Har været så heldig at have fået mulighed for at dygtiggøre mig her, ved jobs i modeverdenen og som AD-er. 

Hvor finder I mig?

Geografisk er jeg placeret i Esbjerg, hvorfra jeg har serviceret kunder så langt væk som Kina. Så skulle I ikke være placeret i nabolaget, så ring til mig alligevel og lad os få en uforpligtende snak. Har god erfaring med at arbejde over distancen.

X