nyt logo design

Ongoing
Har du brug for et nyt logo?

For en grafisk designer findes der næppe nogen mere klassisk disciplin end at designe et nyt logo. Udfordringen er at skabe et logo, der ikke bare favner alle de værdier en virksomhed står identificere sig med. Men på samme tid holde det så enkelt og tydeligt i sit formsprog, at det ikke kun kan opfattes et splitsekund, men også huskes. En del af design processen vil derfor være, at analysere virksomhedens kultur, værdier og mål. Resultatet af analysen, vil danne grundlaget for designet af det nye logo. Når man dertil lægger alle de begrænsninger diverse medier dikterer bliver det ikke nemmere. Det nytter f.eks ikke at tegne et logo der er æstetisk flot, hvis det ikke virker i små størrelser eller på en skærm. 

Jeg har gennem tiden tegnet logoer for en bred vifte af forskellige virksomheder. Ofte følger jeg et nyt logo op med en fuld visuel identitet, der kan inkludere alt fra skrifttyper, fontbrug, farver og evt. andre grafiske elementer så som ikoner, billedmateriale, infographics eller illustrationer. Alt sammen elementer der udgør dele af virksomhedens visuelle DNA. Du kan se et eksempel for dette i min reference for mit arbejde for forretningsudvikler og digital markedsførrings strateg Simon Grevang. Se reference her.

I mit logofolio har jeg samlet et udvalg af de logoer jeg har designet. Jeg vil løbende lægge flere op efterhånden som der kommer flere til.

Skulle du få brug for hjælp til design af et nyt logo eller visuel identitet så grib endelig fat i mig. 

 

nyt logo

Bestseller Fashion Group Ltd, China / Originals

firma identitet

Engiso

identitet

Incado / imprint

Vlab Wind

logo design

Bestseller Fashion Group Ltd, China / Originals

logo design

frikkedental

logo

Bestseller Fashion Group Ltd, China / Rhino Collection

Steensbeck foto

Jutlandia

Se også hvad jeg har lavet for
X