Simon Grevang / Forretningsudvikler & digital stratek

Re-design af visuel identitet og hjemmeside samt diverse corporate templates.

visuel identitet og hjemmeside

I begyndelsen af januar 2020 kontaktede Simon mig, med en forespørgsel om hjælp til re-design af visuel identitet og hjemmeside. Han havde allerede en ide, han skulle bare bruge hjælp, til at visualisere den. Det var og er, en opgave jeg naturlighvis altid gerne påtager mig.

Så efter en grundig snak, som i første omgang handlede om, at lære Simons forretning at kende, dernæst ønsker til funktionaliteter og udtryk, designede jeg en ny hjemmesideside. 

Simons forretning agerer inden for forretningsudvikling & digital markedsføring. Et felt, der for mange er lidt abstrakt, så for at konkretisere de services han udfører, besluttede vi os for, at jeg skulle tegne en række af selvstændige ikoner, der hver især repræsenterer et af hans “services”. 

Med flueben sat ud for ny hjemmeside, nye ikoner, ny font og en ny farveholdning, opstod ønsket om også at få opdateret logoet. Denne tegnede jeg, så den forholdt sig til den øvrige nye identitet. Dvs. enkel, nordisk i udtrykket og stringent.  

firma identitet
firma identitet
hjemmeside design

For lettere at kunne indrage Simon i designprocessen valgte jeg at designe hjemmesiden i Sketch. Det gør det muligt for ham, at kunne følge processen og kommentere på den undervejs, hvilket kan være et meget godt værktøj ved stramme deadlines, eller ved projekter, der involvere flere interessenter. Alle har mulighed for, at blive hørt uden en strøm af e-mails der ryger i alle retninger for til sidst at blive glemt. Alle kommentarer er samlet i samme dokument i skyen.

Samme fremgangsmåde brugte jeg med succes, da jeg designede INGENIØR`NEs hejmmeside, se referencen her

 

Simon Grevang / Webdesign

Se det færdige resultat her

simongrevang.dk
Skabeloner der sætter retningen

Design af Google Slides og Data Studio templates

Skabeloner der sætter retningen

Udarbejdelse af e-bog template

firma identitet
Se også hvad jeg har lavet for
X