Baggrund

Her kan du læse mere om hvad jeg er for en størrelse
Grafisk Designer

Søren Moe

Søren Moe grafisk design er navnet på min virksomhed og Søren Moe Astrup det er mig. Gennem de sidste 15 år har jeg løst en bred vifte af forskelligartede opgaver. Uanset for hvem og med hvad jeg har arbejdet, har jeg altid søgt de kreative helhedsskabende løsninger for det værdiskabende design.

Min tilgang til design er usnobbet og ligefrem. Med stor respekt for kundens behov og ønsker, hjælper jeg gerne med at vejlede, prioritere indsats, og sætte en retning for, hvordan vi kan styrke kunders identitet, salg eller branded som helhed.   

Jeg kan være en langsigtet sparrings- eller samarbejdspartner, men løser også gerne akutte eller enkeltstående opgaver. Der ud over kan jeg også bruges i en rådgivende rolle eller som sekund openion.

Kort sagt min ambition er at hjælpe mine kunder bedst muligt med at nå i mål med deres mål.

grafisk designer
Lidt facts om mig

I alt beskedenhed

Søren Moe

Hvem er jeg

Med 14 års erfaring som grafisk designer en livslang passion for design, ide-udvikling og branding, føler jeg mig godt klædt på til at blive udfordret.

Mine Kompetencer

Som designer har jeg løst næsten alle typer opgaver. Jeg brænder for at arbejde i rummet mellem strategi, grafisk design og illustration. Har været så heldig at have fået mulighed for at dygtiggøre mig her, ved jobs i modeverdenen og som AD-er. 

Hvor finder I mig?

Geografisk er jeg placeret i Esbjerg, hvorfra jeg har serviceret kunder så langt væk som Kina. Så skulle I ikke være placeret i nabolaget, så ring til mig alligevel og lad os få en uforpligtende snak. Har god erfaring med at arbejde over distancen.

X