Kiss Candy - Keep it simple and sweet

Illustration som produktbillede, labels og produktark

Illustration som produktbillede

Kiss Candy er historien om vestjysk iværksætterånd og passion for søde sager, som bliver til en forretning. Men det er også historien om en opstartsvirksomhed med ambitiøse mål og dygtigheden til at nå dem.

Kiss Candy, som sælger chokolade til en række detail kæder, kontaktede mig for at få hjælp til at designe labels til en håndfuld af deres produkter. De havde et ønske om, at labelen skulle fortælle om indhold og smag, men på samme tid skulle afsenderen også være tydelig. 

Jeg greb det an ved at tegne en klassisk opstilling af produktet sammen med elementer, der beskriver smagen som f.eks lakridsrod ved chokolade med lakridssmag. Derudover portræterede jeg chokoladen med en snitflade. tanken med snitfladen er at man så kunne se, at det er en fyldt chokolade. Endelig gav jeg hvert produkt sine egen farver og placerede dem sammen med Kiss Candy`s karakteristiske skrifttyper og øvrige grafiske elementer. 

At bruge illustration som produktbillede giver en række af fordele som f.eks ensartethed, billederne kan skaleres uendeligt og så er tyngdelovene ophævet i en illustration. Alt kan lade sig gøre. Og man kan tilføje grafiske elementer, der understøtter de unikke salgs argumenter som f.eks. de forskellige smage, indhold eller anvendelse. 

Ud over at anvende illustration som produktbillede, er der også mange andre steder en illustration kan skabe merværdi. F.eks er illustrationer også en god måde at forenkle komplicerede budskaber. En anden fordel er at du ikke behøver, at kunne læse for at forstå en illustration og så kan den kommunikerer på tværs af sprog. 

Du kan se andre illustrationer jeg har lavet under min reference illustration

eller du kan se en case hvor jeg bruge illustration i en online kampagne for Mikkla 

 

illustration som produktbillede

Færdige Labels

illustration som produktbillede
illustration som produktbillede
illustration som produktbillede
illustration som produktbillede
illustration som produktbillede
illustration som produktbillede
Se også hvad jeg har lavet for
X