TopRejser – erhvervs rejseselvskab

Hjemmeside samt opdatering af visuelt DNA

Hjemmeside og opdatering af visuelt DNA

I maj 2020 blev jeg kontaktet, med en forespørgsel om hjælp til re-design af TopRejsers hjemmeside og visuelt DNA. En opgave jeg naturlighvis altid gerne påtager mig.

Efter en snak, som i første omgang gik på at lære forretningen at kende, og dernæst om ønsker til funktionaliteter og udtryk, begyndte jeg på opgaven. 

Jeg ønskede at forenkle og lette strukturen fra den værende side, uden at reducere i indholdet. Målet var at gøre det nemmere, at finde relevant information og øge muligheden for selvbetjening. Det vel at mærke uden at ødelægge oplevelsen af service og. Dette gjorde jeg ved at introducere nye farver og illustrationer, med det formål at lede øjet rundt på hjemmesiden og lette navigationen. Derudover ryddede jeg op i indholdet og strukturerede det på færre undersider. 

Det var mit mål at give siden et moderne nordisk look, men med personlige træk, der underbygger virksomhedens historie og værdier. De blå toner der brydes af en ogange-gul kontrast farve udgør sammen med illustrationerne en væsentlig del af dette. 

Jeg har også designet hjemmeside for INGENIØR`NE, du kan se resultatet her

 

udvalgte

sidetyper

Hjemmeside og visuelt DNA
Hjemmeside og visuelt DNA
Om os
hjemmeside

For lettere at kunne indrage kunden i designprocessen valgte jeg at designe hjemmesiden i Sketch. Det gør det muligt for kunden, at kunne følge processen og kommentere på den undervejs, hvilket kan være et meget godt værktøj ved stramme deadlines, eller ved projekter, der involvere flere interessenter. Alle har mulighed for, at blive hørt uden en strøm af e-mails, der ryger i alle retninger for til sidst at blive glemt. Alle kommentarer er samlet i samme dokument i skyen.

Samme fremgangsmåde brugte jeg med succes, da jeg designede online stratek Simon Grevang`s hjemmeside, se referencen her

 

Se også hvad jeg har lavet for
X