fra redesign af logo for

I begyndelsen af januar 2020 blev jeg kontaktet, med en forespørgsel om hjælp til redesign af logo. En klassisk og meget spændende opgave.

Jeg tog hul på opgaven ved, at lære deres forretning at kende. Dette gjorde jeg b.la. ved en grundig gennemgang af det eksisterende design dna. Under denne gennemgang stødte jeg på en lille elefant, de brugte i foden af hjemmesiden. Elefanten havde et formsprog, der var i tråd med den fortælling og den identitet Mikkla efterspurgte. Jeg foreslog dem derfor i stedet for et nyudviklet logo at rette elefanten til og at matche den op med et navnetræk, der stilistisk passede dertil. Mikkla var helt med på ideen.

Efterfølgende har jeg tegnet grafik til flere af deres produkter og arbejdet med deres markedsførings materiale og strategi. Herunder ting så forskelligt som grafik til nyhedsmails, til facade deco og det er endda blevet til en pixibog. 

Nogle gange er et redesign af logo tilstrækkeligt andre gange skal der et helt nyt til. I mit logofolio kan du se et lille udpluk af loger jeg har tegnet for andre se logofolio her

eller besøg Mikkla.dk her

redesign af logo
redesign af logo
en anderledes kampagne

Velkommen til en verden af “eventyr og nostalgi” er det første, man læser når man besøger Mikkla.dk`s hjemmeside. To ord, der definerer meget tydeligt, hvilken oplevelse Mikkla ønsker for sine kunder i mødet med branded. Opgaven var at kreere et visuelt DNA, der kan bruges og omformuleres uafhængigt af platforme og medier. Et DNA, der indeholdte “eventyr og nostalgi” og som skulle henvende sig til både voksne og børn.

Løsningen blev at skabe en fortælling, en karakter og et univers, hvorfra man kan plukke billeder alt efter behov. En lille fortælling om sutteelefanten Mikkline som beskriver børns farvel til sutterne, blev afsættet for dette. I første omgang illustrerede og opsatte jeg en pixibog ud fra denne historie. En Pixibog som kan bruges some giveaway b.la. ved køb fra shoppen.

Et lille alternativ til et visitkort eller en flyer, men med en merværdi i form af en fortælling. Dernæst blev illustrationerne genanvendt til facade deco i form af stickers til vinduer, og endeligt lavede jeg også en print, saml- og farv selv version af bogen til brug ved e-mail markedting.

Nedenfor kan du se eksempler på illustrationer og sideopslag.

Jeg har også tegnet illustrationer for andre, som du kan se her 

 

 

 

illustrationer
børnebog
pixibog
pixibog
redesign af logo og online kampagne
pixibog
Eksempler på

freebies til nyhedsmails

Se også andre af mine
X